VÉLEMÉNYEK

 

Az alábbiakban véleményeket olvashatsz a tanfolyamokkal illetve a képzésekkel kapcsolatban.

 


 
Kedves Tétovázók!
Én semmire nem számítottam, és semmit se kerestem, de mégis sokat kaptam, találtam. Az "ébredések" tanfolyam számomra olyan volt, mintha elmennék egy állásinterjúra és János felvázolná mit és, hogy kellene csinálnom. Majd hozzátenné, hogy itt egyedül kell dolgozni és nehéz a munka. Ennyit tud ajánlani és többet nem, viszont amit kapok cserébe az a semmi, és a minden is együtt. Én hiába is írnám, hogy nekem milyen "felismeréseket" adott a tanfolyam, vagy a társaimnak(mondjuk azokat nem is tudom.:) ), mert neked mást fog. Ha érdekel mi az a más, akkor menj el te is. Mi csoportunk is más volt, mint az előző, és a következő is más lesz, ahogy a fejlődésünk is, vagy amit megtanulhattam a társaimtól, és ők is valamit tőlem. Az ébredésből visszaalvás, vagy ébrenlét lesz, már csak rajtam múlik, és csak az árnyékom tud elkísérni erre az útra. Egyik kedvencemmel élve: Minden úgy jó, ahogy van! Remélem mindenki olyan jól érezte magát, mint én… ha meg nem, akkor nézzen mögé. :)
 
Köszönöm magamnak, hogy részt vettem a tanfolyamon és ezáltal mindenkinek megköszöntem. Életem egyik meghatározó szép emléke marad a tanfolyam és a tanfolyamról mindenki ! (most vissza is térek a jelenbe. :))
 
Kovács Tamás
 

 
Kedves János!
 
Kérdés sem volt számomra a tanfolyamra megyek! Elmentem! Már az első hétvégén kaptam nem kevés gondolkodnivalót máris. Már láttam, hogy izgalmas lesz a további két hétvége is. Nagyon tetszett, hogy mindig kész teákkal és kis ropogtatnivalóval vártál minket, ez apróság, de nekem például fontos. Attól is jól éreztem magam, hogy nem voltunk sokan, de kevesen sem és a társaság olyan harmonikus volt. A második hétvégén még több dolgot kaptam, már nagyon vártam, hogy menjek, kíváncsiságom fúrta az oldalamat. A gyakorlatok által nagyon sokat kaptam és tapasztaltam is egyben. Majd az első két hétvégén tapasztaltakat, hallottakat rághattam két hétig, míg eljött az utolsó hétvége. Ami méltó zárása, befejezése volt az első négy napnak. Mivel már az első hétvégén elhatároztam, hogy nincs bennem semmilyen elvárás, jöjjön, ami jön, így csupán nyitottan vártam, hogy mi lehet még az, amit nem hallottam. A csavarok pedig jöttek! A napszemcsi sem kellett már vasárnapra. :) És a végén feltehettem magamnak a kérdést elégedetten, hogy jól tetted, hogy eddig vártál, hogy megtaláld a megfelelő tanfolyamot magadnak, igazam van, hogy érdemes volt eddig várni? A válasz egyértelmű: igen. Mostantól jöhet a munka! A minden és a semmi! És a ragtapaszok is szép lassan elfogynak majd az én hirdetőpanelemről is idővel. Idő, ami nincs...Ha eljutottam ide lehet újra találkozunk mindannyian.:) Addig is köszönöm és minden jót!"
 
Szép napot neked!
 
Szia:Heni
 

 
Kedves János!
 
Mikor először elolvastam a honlapodat, éreztem, hogy ott a helyem az Ébredések tanfolyamon. Nem csalódtam a megérzésemben. Bár néha furcsának tartottam a gondolataidat, és tényleg nehéz volt azonosulnom velük, ám az 5.napon letisztult előttem minden, és megértettem amit kellett.Sok mindenre kerestem a választ, amit eddig soha sehol nem találtam meg, de a gyakorlatok lehetővé tették számomra, hogy világos, kristálytiszta képet kapjak a problémáim gyökereiről, és megoldandó feladataimról. Hihetetlen befogadó lettem az üzenetekre, amiket folyamatosan kaptam eddig is, de valamiért nem igazán figyeltem rájuk.Teljesen másfajta gondolkodásbeli hozzáállást tanultam tőled, amit nem lehet elfejteni.Köszönöm szépen hogy felnyitottad a szemem, és külön örülök neki, hogy mindezt babával a pocakomban élhettem át :) Szeretettel gondolok Rád, és minden jót kívánok Neked! Lisztné Lampert Judit
 

 
Kedves Janos!
Így par nap elteltével, kicsit letisztultabban tudom megfogalmazni az érzéseimet a tanfolyamról. Őszintén köszönöm neked,hogy elindítottal egy úton,melyen nagyon sok munka vár rám, de tudom, hogy megéri!! Fenntartásokkal teli elvárassal érkeztem a tanfolyamra, melynek első két napján – bevallom őszintén - nem sokat értettem az egészből, de vonzott az idegen,az újdonság. Ereztem, hogy ott a helyem! A következő két nap rácáfolt minderre es azon tűnődtem magamban, hogy hogy keveredhettem egy ilyen "bolond " ember társaságába. Azt éreztem, hogy ha csak a fele igaz annak, ahogy te elmélkedsz a világról, akkor valami baj van - vagy veled, vagy velem. Aztán rá kellett, hogy ébredjek valamire: semmi baj nincs velem, te sem vagy megzavarodva, de az egész eddigi gondolkodásmódom változtatásra szorul - mégpedig alapjaiban, gyökeresen. Hisz, ahogy eddig gondolkodtam, annak eredményeként jutottam oda, ahol most az életem tart! Fantasztikus volt megélni a " vándorlásokat" a tudatalattiba, az előző életbe....de a legnagyobb élmény es haszon számomra az a gondolkodásbeli útmutatás, melynek révén meglelhetem önmagam!!! Köszönöm!!! Tudom, hogy a közös "munkálkodásnak" nincs meg vége, vagyis találkozunk meg! Szeretettel gondolok rád: Kálmánné Lampert Éva Lilla - Siófokról
 

 
Kedves János!
Három hétvégét, 6 napot tartott az a tréning, melyre azért mentem el, mert egy jól szerkesztett, okosan megírt honlap , számomra beszédes módon "Ébredést" ígért. Az első nap  újfajta gondolatmenettel, mély elméleti megalapozottsággal keltett érdeklődést. Bevallom, néha azt éreztem : "Mennyire sok ez ! " Aztán napról napra tisztult a kép, míg a tanfolyam végére, -ahogy ígérted,- egy teljes logikai rendet mutató, mély és gazdag ismereteket tartalmazó , érdekes tudással lettünk többek. Nagyon örülök, hogy a megérzéseim igaznak bizonyultak, s  a részvétel mellett döntöttem. Még mélyebben tudatosult bennem, hogy a világ -bennünk és körülöttünk - olyan lesz, amilyenné "csináljuk" . Ezek a napok maradandó élményt, használható tudást adtak, amelyekért ezúton is köszönetet mondok. Örülök, hogy megismertelek, további sikereket és sok jót kívánok szeretettel :
 
Lampertné Zákonyi Judit
 

 
Kedves János
 
Emberileg is és szakmailag is nagyon értékesnek, használhatónak találtuk. Főleg a saját gondolkodásomba probálom belevinni az ott hallottakat, de  a munkában is megjelennek a gondolataid! Nagyon köszönöm a lelehtőséget, és örülök, hogy nem beszéltük le egymást a tanfolyamról! Várjuk a folytatás!!!!
 
Erik és Krisztina
 

 
Kedves János!
 
Kritika: szerintem ideje lenne már elgondolkoznod azon, egy sokkal nagyobb plénum előtt való megjelenésen, jó lenne, ha komolyan elkezdenél foglalkozni azzal, hogy előadásokat tartani ország szerte, mert valami olyasmit kapunk tőled, amit még nem tapasztaltam, pedig sok-sok tanfolyamot megjártam már. Nagyon köszönök mindent. Tudod, nem igazán akartam hinni neked, amikor azt mondtad, hogy ehhez a tanfolyamhoz bátorság kell, de most már mindent értek J))) Most jöttem rá, mennyi mellébeszélő van ebben az országban, és mennyien hiszik azt, hogy amit tudnak, az a biztos és az a hiteles. Megváltoztattál mindent az életemmel kapcsolatban, és tudom, hogy még sok munkám van, de már jobban érzem magam 
Köszönettel: Csilla mama Debrecenből
 

 
Kedves János!
Nagy elvárásokkal mentem el az „Ébredések”  tanfolyamra. Részben szerettem volna válaszokat kapni a jelenlegi problémáimra,  másrészt  nagyon érdekeltek azok a megtapasztalások - amiket a sajátos technikáid révén - úgy gondoltam, átélhetek. A nagy elvárásaim sehol nem voltak ahhoz, amit végül a tanfolyamon kaptam.   Nem volt mindig vidám érzés szembenézni önmagammal, de valamit-valamiért.  Ahogy megígérted, a beszélgetések és kérdéseid hatására eltűntek az eddigi mankók, aminek nem mindig örültem. Aztán rájöttem, hogy minek mentem el hozzád, mi értelme van a tanfolyamnak, ha ragaszkodok a régi beidegződéseimhez, saját magam eddigi önigazolásához. Hiszen a tanfolyam részben arról szól, hogy merjük felvállalni azt, akik igazán vagyunk. A plusz személyes beszélgetésünk után pedig minden a helyére került, amik addig feldolgozatlanul kavarogtak bennem, ezért ezt külön köszönöm. A hipnózis gyakorlatokat kifejezetten élveztem, nekem igen nagy élmény volt.  A beszélgetések során nagyon sokat kaptam Tőled, és a csoport tagjaitól is. Nagyszerű volt a csapatunk, mindenkit nagyon megkedveltem, és már a hangulatért magában érdemes lett volna eljárni.Benned János egy olyan embert ismerhettem meg, aki attól hiteles, hogy valóban felvállalja önmagát, akinek a tudása mögött/mellett alázat van és nem önhittség a tévedhetetlenség látszatával. Te az egyéniségeddel vagy a „céged reklámja”.
Mindent köszönök:
Zsuzsa
 

 
Kedves János!
Most már nagyon örülök annak, hogy részt vettem a tanfolyamon. Eleinte azt gondoltam, hogy mit keresek itt, de lassan kezdett összeállni a kép. nem volt egyszerű, és tudom, hogy miért. Nem egyszerű szembe nézni  önmagunkkal. Rájöttem, hogy az elméletek tudása még nem tudatosodás, és köszönöm, hogy felébresztettél. Mindenkinek ajánlani fogom. Sok sikert a további munkádhoz!
Szerembi Edina
 

 
Szia János!
Kicsit késve írok neked, ugyanis meg akartam tapasztalni az önhipnózis hatékonyságát. Fergeteges!!! Nagyon örülök neked, hihetetlen ez a módszer!!! Változok, és minden változik körülöttem. remélem  nem haragszol, amit most írok, de nem nagyon értelek, hogy ezt a módszert miért nem viszed nagyobb közönség elé, hülyeségnek tartom, amit csinálsz, de ez a te döntésed, csak megjegyeztem. Tudod, sokaknak segítene  ez a módszer. Gondolkozz, tudom, hogy gondolkozni fogsz.
Szűcs Sándor
 

 
János,
Gratulálok neked, tényleg kivételes ez az önhipnózis módszer. Sose gondoltam volna, hogy képes leszek ilyen mélyre menni, ilyen gyorsan mélyen ellazulni, 5-6 másodperc alatt, azt hittem, hogy ez marhaság, és nem. Alakítom  az életem, és nagyon szerencsés vagyok, hogy eljöttem. Áldom a megérzéseimet.
Katalin
 

 
Kedves János!
Nem tudom, mit írjak. Ellentmondások voltak bennem. Volt, amikor nagyon utáltalak, sőt, azt gondoltam, mi a fenének jöttem. Aztán a harmadik napon minden más lett. Komolyan mondom.  Hihetetlen, ahogy meg tudod mozgatni az emberekben  az érzelmeket. A gyakorlatok nagyon jók voltak, mindenképp menni fogok a workshopokra, és érzem, hogy tennem kell valamit az életemmel. Eddig punnyadtam, olyan voltam, mint aki alszik, de végre ébresztőt fújtál! Köszönöm.
Dr. Varga Péter
 

 
Kedves János
Egész héten készülök irni Neked,de az elmúlt héten annyi elfoglaltságom volt,hogy egyszerűen nem jutottam az iráshoz,de végre ma....
Szeretném megköszönni az elmúlt 2 hétvégét,csodálatos volt a tanfolyamod. Igazán fantasztikus élményben volt részem,és nagyon jónak találtam az egész tanfolyam menetét.Boldog vagyok,hogy részt vettem ,még akkor is ha lelkileg igy sem lettem 100%-os.Azért mégis úgy érzem megtettem néhány lépést előre,hiszen sok új dolgot hallottam,amit eddig nem tudtam.Még egyszer köszönöm!!!! Neked ezeket az előadásokat iskolában is kellene tanitanod,hiszen a nálam fiatalabb korosztály tudná már életútja  elején hasznositani ezt a tudást. Nem gondoltál még rá? 
Katalin
 

 
Szia János!
Nagyon szépen köszönöm a múltkori oktatást (önhipnózis) nagyon tanulságos volt. Olyan dolgokat tanultam, meg ami az egész életemet megváltoztatja. Olyan régmúlt események jöttek fel azóta, amire már  nem emlékeztem, de valahol ott bujkált bennem. Ezen érzéseket kiváltó személyek tetteinek megbocsátása, tényleg jó hatással vannak rám. Úgy érzem magam mintha kicseréltek volna. Úgy érzem mintha elvesztegettem  volna idáig az életem. 
A mai reinkarnációs tanfolyamra sajnos nem tudok elmenni egyéb elfoglaltság miatt. Lehet, hogy nekem már nincs is szükségem rá? Még egyszer nagyon köszönöm neked. Mindenkinek ajánllak, mert tényleg zseni vagy.
Szia:Győző
 

 
Kedves János
Először is köszönöm az őöszinteségedet, ritka kincs manapság!(bár láthatóan nem mindenki értékeli..) Sok dologban megerősítettél és pár dologban más nézőpontot mutattál,ezektől pedig gazdagodtam. Újraértékeltem az életemet és kimozdultam(ez még a vajúdás szakasza,de már lassan megszülöm magam! További jó munkát és köszönök mindent! Azért,ha lesz egy találka,amiről beszéltél,akkor kérlek értesít!
Üdv:Éva
 

 
Kedves János!
Nagyon sokat jelentett számomra a tanfolyam, igazán jó dolog történt velem a három nap alatt. Tudnod kell, hogy nagyon féltem, mivel a rossz hallásom miatt igen keveset hallottam. Többen azt mondták, hogy biztosan nincs még  itt az ideje annak, hogy olyan előadást hallgassak, ahol ennyire halkan beszélnek. Bízom abban, hogy ha végzem a gyakorlatokat előbb-utóbb beindul a folyamat. Hálás köszönet mindenért!
Szigety Ilona
 

 
Kedves János,
Azon gondolkodtam, hogy nem-e túl kevés idő telt el ahhoz, hogy visszajelzést írjak...de ha úgy van, majd kis idő után folytatást írok. Nagyon nagy elvárásokkal mentem a tanfolyamra és nagyon rossz passzban.  Gondolom azt látni is lehetett. Nem az volt a célom, hogy jól érezzem magam, bár az utolsó napon még az is sikerült, hanem hogy megtanuljak mindent, amit csak tudok, hogy végre kiszabaduljak a már nagyon nyomasztó lelkiállapotból, amelyben a szokásosnál hosszabb időre elakadtam. Nagyon sokat tanultam. Amin meglepődtem, hogy képes vagyok ellazulni...korábban már próbálkoztam meditációkkal stb. de az mindig frusztráló élmény volt számomra. Összesítve, nagyon jó volt a tanfolyam, elméleti és gyakorlati része egyaránt. Amit különösen értékeltem, hogy korrekt voltál és őszintén megosztottál velünk kevésbbé népszerű dolgokat is, mint amilyen a nélkülözhetetlen "magánmunka" is. Egy dolog viszont némi hiányérzetet hagyott bennem - az utolsó gyakorlat. Nagyon kevés idöő maradt rá és így számomra befejezetlen maradt...  A tanfolyam legnagyobb hozadéka számomra viszont azt, hogy annyira ösztönzően hatott, hogy minden nap gyakorlok és még keveslem is a gyakorlásra fordított időt.... Ezúton szeretnék jelezni, hogy érdekelne a  találkozó, amit, ha jól emlékszem októberre terveztél. A jegyzetet is szeretnék kérni, bár szorgalmasan jegyzeteltem én is:-) Most változatosság kedvéért nem kérdezem semmit, de biztos vagyok benne, hogy egy  idő után összegyűlnek a kérdések is. 
Köszönettel: Rita
 
PS. azt értékeltem, hogy a nevemet olyan hamar megjegyezted:-)...nem beszélve arról, hogy bizonyos gyakorlatokat élőben volt lehetőségem megtapasztalni.
 

 
Kedves János!
Köszönöm szépen a tanfolyamot,nagyon jó volt minden örömével és bánatával együtt. Gratulálok a munkádhoz !!!  
Várom a találkozó időpontját.
Duni Csilla
 

 
Szia János!
A tanfolyamért szeretnék,köszönetet mondani . Egyszerűen nem találok jelzőket vagy nincsenek vagy csak nem ismerem azokat a szavakat. Nekem minden esetre korszakváltó és meghatározó volt a tanfolyamod.  Ez úton szeretnék jelentkezni a következő tanfolyamra .
Dr. Kortesz Zoltán
 

 
Kedves János!
A hétvégén végeztem a tanfolyamban, de biztos emlékszel rám. Köszönöm hogy beszélhettem veled mielőtt elmentem, mert elégé zavart állapotban voltam. Féltem úgy kimenni az utcára, bár próbáltam  elfolytani az érzéseimet, de éreztem hogy nagyon nem fog menni. Lehet, hogy amit ”láttam” a tudatalattim játéka volt csupán, egy képzelet, vagy tényleg régi önmagam, nem tudom eldönteni, de egy biztos,  hogy volt üzenet értéke. Szerintem ez az ami számít. Bár már egyáltalán nem érzek úgy, mint akkor, túltettem magam már aznap este a dolgon, de tény hogy rég éreztem magam úgy kibukva. Mindenesetre nagyon  jó hogy megtörtént velem, ha visszamehetnék az időben, csak ajánlani tudnám önmagamnak ezt az élményt, semmiképp nem hagynám ki. Nagyon jól éreztem magam az előadásaidon, lekötötted a figyelmemet  és hasznos dolgokat tanultam, ami többet segít mint a mai tudomány legjobb gyógyszerei. Amikor az alanyod voltam /székben stb./, élveztem amit csinálsz, kellemes, megnyugtató érzés volt ahogy a vállaimra tetted a kezed,  ahogy bántál velem. Nem felszínesség volt, hanem valós adni akarás. Fel szeretném neked ajánlani, hogy bár mikor, ha szükséged van contorll alanyra a hipnotizációs folyamatok kísérletezéseiben, örömmel  részt vennék benne és szt a szó szoros értelmében gondolom. Bízok benned, és abban hogy az így szerzett élmények tovább gazdagíthatnak engem is, és örömmel töltene el az, ha segíthetek neked, és  azáltal sok emberen is segítek. Várom válaszod, és az esetleges csoport találkozó időpontját, helyét stb... Biztos hogy találkozunk még!
Zoli
 

 
Kedves János!
Először is köszönöm ezt a három napot! Várom, hogy mikor lesz a beígért találkozó (és remélem, hogy el tudok majd menni rá :-)
Ági 
 

 
Szia!
Tudod, amikor olvastam a véleményeket, azt gondoltamitt biztos valami kamu lehet, mert mindig dícsérik a tanfolyamot, és elhatároztam elmegyek. Szóval... Innen üzenem annak vagy azoknak, akik ezt az oldalt olvassák, hogy nagyon  meg fognak lepődni, mert ez a tanfolyam kiba...ott jó! Csak így röviden, minek tovább ragozni, menj, és tapasztald meg, mert megéri :-))
Sándor
 

 
Kedves János!
Mit műveltél velem? Percek alatt ellazulok, amit még soha nem tudtam eddig megtenni, terveim vannak és céljaim, egyre másra valósulnak meg a vágyaim, altató nélkül alszom, és mosolygok :-))). Irjak még valamit  :-))) Sok sikert munkádhoz, és boldog jövőt azoknak, akik most mennek majd el hozzád!!!
Edit
 

 
Kedves János! 
Köszönöm szépen a tanfolyamot, nagyon jó volt minden örömével és bánatával együtt. Gratulálok a munkádhoz !!!
Csilla
 

 
Szia!
Szóval véleményezés, először is köszönöm a vendéglátást, minden nagyszerű volt, a menük, a nasik, a kiszolgálás, és meglepetés ért, mert azt gondoltam, hogy már sok mindent megértettem,  de most ismét megnyitottál bennem valamit, ügyes vagy .-)), ez a legfontosabb azt hiszem. A legrosszabb az volt az egészben, hogy amikor vége lett a hatodik napnak, nagyon egyedül éreztem magam - többed magammal! -, valamit légyszi  találj ki, hogy legyen folytatás, mert ez így nem jó. Szóval ennyi :-)))
Balatoni Krisztina
 

 
Kedves János!
Mivel mindenki sokat ír, így a tanfolyamról ez a véleményem: köszönöm...
Balázs
 

 
Kedves János!
Végre megkaptam, pontosan azt, amit akartam. Köszönöm az önhipnózist amit tanítottál, köszönöm a módszereket, és imaginálok úgy ahogy te mondtad az apró kis titkokat betartva, és le sem írom a szuper  történéseket, mert úgy is marketingnek tünne, de tudod mit? Azt mondom találjanak meg minél többen, és legyen olyan gyorsan olyan sikeres az életük, mint amiket én elérek a gyakorlatok révén. Köszönöm,  és sok sikert neked, és a leendő tanfolyamosoknak. Köszi, köszi, köszi... :-))))
Veronika
 

 
Kedves János!
Nem tudom mit írjak. Olyan nagy változások indultak be nálam és az életembe, amire egyáltalán nem számítottam. Hihetetlen volt nekem, hogy egyáltalán nem zavart, hogy kevés a szünet, annyira lekötötted a  figyelmünket, hogy szerintem akkor volt mindenki mérges, amikor szünetre "zavartál" minket. Hidd el, nem fáradtunk el, mert egyszerűen jó volt hallani mindent, és élvezni azt a dinamikát, amit kisugárzol. Sose gondoltam  volna, hogy egyszer ilyen mélyen el tudok lazulni, nagyon köszönöm, hogy velem külön is foglalkoztál, és amit igértél, az meg is történt!!! Ilyet még nem tapasztaltam, azt mondtad, a második napra én is mély  állapotba kerülök, és megmondom neked őszintén, hogy legyintettem magamba, hogy te is olyan vagy mint akikkel eddig találkoztam, és nem, és halod, majd lefordultam a székről, ilyen még nem volt! Köszönöm!
Erzsébet
 

 
Kedves János!
A tanfolyam? Tudod, nagyon egyszerűen fogalmazom most meg a véleményem: azt gondolom, hogy egy nagyszerű dolognak lehettünk a tanui, és ami izgalmassá tette nekem, hogy részesei is lehettünk valami újnak, amit eddig  nem tapasztalhattam. Mondjuk nem tudom, hogy a többiek ezt érezték e, pedig fontos lenne, szerintem. Egy szó mint száz: örülök, hogy részese lehettem egy nagyszerű kezdetnek, és remélem hamarosan úgy kinövöd  magad, hogy valami elindulhat már végre ebben az országban. Valami igazán jó, és értékes. És akkor gondolj ránk, akik a kezdetnél ott voltunk :-) Sok sikert neked, na és mindenkinek!
Tibor
 

 
Kedves János!

Már régen akartam írni a reinkarnációs tanfolyamról,csak vizsgaidőszakba csúsztunk akkor már bele. A lényeg. Csodás volt! Nagyon szépen köszönöm! Elképesztő az a mély meditáció,hipnózis  amit megmutattál és megerősítettél mindenben. A tanfolyamodat KÖTELEZŐVÉ tenném mindenki számára!! Hálás vagyok, a rendkívül kedves vendéglátásért, a sok sok nevetésért, és azért,  hogy önmagadat adtad. Köszönjük hogy vagy!

Gabriella
 

 
Kedves János!
Köszönöm a tanfolyamot, és egy kis kritika: a székek azok tényleg egy kicsit kényelmetlenek, több szünet kellene. Amit csinálsz, az egyszerűen rendkívüli! Olyan dolgokra világítassz rá, amit sehol nem  hallottam még, és soha nem gondoltam volna, hogy újat tudok még tanulni. Most jöttem rá, hogy álomvilágba éltem eddig, és most tudom igazán megkülönböztetni azokat a kontárokat, akikkel tele van az ország!  Legszívesebben nem is tudom, hogy mit csinálnék, most egy kicsit becsapva érzem magam, persze azért, mert rájöttem, hogy becsaptak, és előadták magukat a "nagy mesterek", miközben ide kellene inkább önniük,  hogy tanulhassanak egy kicsit. Nagyon jó volt minden, a vendéglátás a hangulat, a sok sok hipnózis, végre megtanultam meditálni, elmélyülni, végre kezdekm magam otthon érezni magammal kapcsolatban, biztos tudod hogy értem.  Vigyázz magadra, mert szükség van rád, és sok sok sikert kívánok neked!
Eszter
 

 
Kedves János!
Nagyszerűen éreztem éreztük magunkat a barátnőmmel. Persze most az ő nevében nem akarok nyilatkozni, ő fogalmazza meg mondandóját :-). Nagyon köszönöm a vendégátást, a hangulat felhőtlen  volt, és hála ennek a tanfolyamnak, rengeteg minden a helyére került a gondolataimmal kapcsolatban. Biztos emlékszel, meséltem mennyi tanfolyamon vettem már részt, és végülis mindegyik jó volt a maga nemében, csak  éreztem, hogy valami nem kerek, és most ahogy nálad voltam jöttem rá, hogy mik voltak azok az infók, melyeket eddig sehol nem kaptam meg, és emiatt nem állt össze a kép. Most viszont igen! Hála az itt elhangzottaknak,  egy csomó minden összeállt, jó hogy megtaláltalak benneteket. Nagyon sok sikert kívánok munkádhoz, egy remek és nagyon tehetséges embert ismertem meg benned, akit sok sok embernek meg kellene ismernie már végre, de  ahogy mondtad:? mndennek mindig el jön az ideje, mert az élet alaptörvénye az időzítés. Mekkora igazság! És az is, hogy a rossz hangulatunk kiindulási pontja pont ez, hogy az időt akarjuk megsürgetni, ami erőszak az élet elen. Hát ez nagyon betalált az életemmel kapcsolatban. Szóval sok sikert neked a továbbiakban, és mindenkinek bátran ajánlani foglak, mert sokaknak kellene hallani mind azt amit mondasz, mert ami itt elhangzik  sehol nincs, és ez nagyszerű, mert nincsenek közhelyek és mellébeszélések, még egyszer minden jót, és sok sikert!
Tünde
 

 
Kedves János!
"Köszönöm a tanfolyamot  -  én megkaptam tőle amit szerettem volna:  belenéztem egy elhivatott ember munkájába és tudásába, miközben én is tanultam belőle.  Tágult a látóköröm és megtudtam  néhány dolgot, ami tovább visz.  Külön köszönöm az ebédeket -  nagyon jólesett az ebéd is és maga a gesztus is, hogy figyelmet és gondoskodást kaptunk.  Még egy kis visszajelzésként:  az első nap  az egymás megszokásával telt számomra,  a második nap: vasárnap szerintem már egészen összehangolódott, kellemes hangulatban telt, feltöltődve jöttünk haza.  Aztán egy hét múlva mintha újra szükség  lett volna az összehangolódásra -  itt kicsit vibrálónak, nyugtalannak éreztem a hangulatot, sajnos egy hét alatt szétforgácsolódott az előző hét eredménye.  De ez életszerű - ez is egy tapasztalat.  És persze sok mindent megtudtunk aznap is. Jó volt megismerni a Viktort is - tényleg gazdagította a napot."
Judit
 

 
Szia!
"A tanfolyam több szempontból is hasznomra vált. Az elméleti rész segítségével válaszokat kaptam régóta foglalkoztató kérdéseimre, tágult a témában alkotott ismeretem, valamint "korrigálhattam"  téves tudásanyagomat is. A gyakorlati feladatok teljesen újak voltak számomra, tulajdonképpen a tanfolyamon tanultam meg meditálni, könnyebben ellazulni. Összességében elmondható, hogy egyfajta magunkkal való szembesülési,  önfejlesztői folyamatot indít el ez a három nap. És számomra egy hatalmas kincs még, hogy a tanfolyamon ajánlott könyvek olvasásával rájöttem: jé, én imádok olvasni."
Katalin
 

 
Kedves János
" Sokkal többet kaptam, mint amire számoltam! De ez nem is jó kifejezés, inkább az a jó, hogy teljesen mást kaptam, mint amire számítottam, a szó jó értelmében. Azt kell írnom - mert ez az igazság -, hogy  végre egy tanfolyam, ami tényleg megadja azt a lehetőséget, ha akarom, változtathatok az életemen, és soha nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerűen be lehet bizonyítani a reinkarnáció létezését, hogy ezt  máshol miért nem tudják megtenni, nem tudom, mindegy. A lényeg, hogy nagyszerű élményekkel távoztam, a gyakorlatok is jók voltak, igaz sokat kell gyakorolni otthon, de ez az én dolgom. Hát ennyi...
Orsolya
 

 
Szia!
"...elkeveredtem valahogyan a lélekterápia honlapra. hosszú történet. mindenkié az. Részt vettem a reinkarnációs kurzuson. jó volt. zaklatott, zárkózott voltam. Belém látott. nem akartam, de hagynom kellett magam.  egy ilyen jelentéktelennek tűnő  embernek nem. Korábban úgy gondoltam, hogy aki ezt meg tudja tenni velem, annak másmilyennek kell lennie. Ne ítélj első látásra! Ronda és finom. ha érted mire gondolok. és egyáltalán nem jelentéktelen. csak úgy tűnik. Közénk, belénk simul, de ez a képesség csak a nagy emberek sajátja. jó szívvel  ajánlom ezért mindenkinek őt is, a tanfolyamait is, amit tart. Rá bízhatod magad. El kell, hogy mondjam még, hogy egyáltalán nem éreztem, hogy csupán a pénzemre hajt. És még egy tanács. Ha a hipnózis alatt  véletlenül el is alszol menet közben, ne horkolj:)
Péter
 

Kedves János
"A tanfolyam teljesen felforgatta az életemet! Nem is tudtam egy hétig, hogy mihez kezdjek azzal a mennyiségű információval, gyakorlatokkal, amit megtanított a János. Mindenkinek javaslom, ha elmegy a tanfolyamra,  mindenképp vigyen jegyzetfüzetet, és írjon, írjon, és írjon, mert nagyon sok olyan dolog - VÉGRE! - tisztázásra kerül, amit sehol nem kaptam meg! Mindenkink sok sikert, aki elvégzi, de nem is ahhoz, hanem ahhoz, hogy  utána kezdj is valamit a tanultakkal, mert tényleg felforgatja az életedet! Hát, köszönöm János, és még lesz néhány kérdésem az elkövetkezendő hónapokba :-) Üdv! Ja, és mikor lesz klub...?
Ferenc
 

 
Kedves János
Hihetetlen, hogy milyen tiszta és világos most már minden! Olyan dolgokra jöttem rá, amiket soha nem gondoltam volna! Tiszta, egyszerű és világos volt minden, és végre egy tanfolyam, ahol nincs körbemisztifikálva  minden, köszönöm. Biztos vagyok abban, hogy másként fogok élni ezek után... Sok sikert és élményeket mindenkinek, merem ajánlani, pedig én aztán féltem eljönni....
Ágnes
 

 
Kedves János
 
A legfontosabb amit meg kell, hogy jegyezzek, hogy a tanfolyamod nem a pénzedről szól, mint máshol, ahol lenyúlják az embert, és ez nagyon jól esett megtapasztalni!! Nekem ez volt az első és legfontosabb  benyomásom, nem arról szól, hogy megint mindenféle mellébeszéléses misztikus elméleteket elmondjanak, és közben lehúzzanak mindenféle CD meg könyvvel. Nagyon tiszta minden, és roppant érthető, csak az  volt a bajom János, hogy amikor beindulsz, nagyon nehéz követni azt a tempót, amit diktálsz, de hát ez van, és a székek egy idő után kényelmetlenek, de ez legyen a legnagyobb gond. A kaja finom, a vendéglátás  nagyszerű, kivételesen jól éreztem magam. Köszi.... Majd még kereslek, mert egy csomó mindend még szeretnék kérdezni, és tudom, hogy az idő szorított, de így is rendes voltál, hogy mindenkinek válaszoltál.  Sok sikert! Remélem, találkozunk még, mikor lesz klub?
Angelika
 

 
Kedves János
Kritikával kell kezdenem, nekem nagyon sok volt, nagyon sok információt kaptam, amitől eleinte megijedtem. Azt hiszem, nekem még sokkal több idő kell ahhoz, hogy mindent megértsek, most nem arról van szó, hogy nem értettem,  csak - de nem is jó amit írok neked -, inkább azt írnám, hogy sok mindenre rádöbbentem az életemmel kapcsolatban, amit még nem vagyok hajlandó elismerni, tudod ez a tanfolyam olyan volt, mint egy erős terápia, igazán  mélyen belénk láttál. Érdekes ez a képességed.
Beatrix
 

 
Kedves János!
Nagyszerüű volt már végre egy olyan tanfolyamot elvégezni, amit abszolút használhatok az életembe, elég sok változás indult meg, és persze eldöntöm, melyik irányba haladok, egyszóval köszönöm,  igaz mondtad, ne köszönjük, mert mi dolgoztunk a legtöbbet, de akkor is. Tudod, az volt a legjobb, és ezt mindenkinek híresztelni fogom, hogy végre valami, ami nem a pénzről szól, és a mellébeszélésekről! És a vendéglátás is nagyszerű volt! Klub mikor lesz?
 
 
 

 
Kedves János!
 
Először is köszönök mindent! Az Elme forradalma tanfolyam szuper volt, viszem a hírét, már 2 ismerősöm is tervezi, hogy megy hamarosan. Igazán hiánypótló amit csinálsz, sallangmentes, letisztult, őszinte, lényegre törő, felszabadító. Örülök, hogy rátaláltam. A legjobbakat! :)
 
N.