szakmai - szárazon

 

1967-ben születtem Magyarországon. Közel 21 éve kezdtem el foglalkozni a pszichológiával, pszichoterápiával, azon belül pedig a Jungi vonulattal. A későbbiek folyamán számtalan ezoterikus módszert tanulmányoztam, majd hipnózistilletve klinikai hipnoterápiát tanultam.

Közel 10 évig tartó folyamatos kutató munkát végeztem az “Ultra-Deep” hipnózis, az “Ultra-Hight” hipnózis, és a pszichoszomatikus tünet-szimbólumfejtés területein.

Magát a hipnózist, illetve a klinikai hipnoterápiát, és az Ultra-Height hipnoterápiát az Egyesült Államok egyik legkiválóbb hipnózis oktatói közé tartozó, Floridában élő, legendás Mr. Gerald Kein-től sajátítottam el, később pedig az American School of Hypnosis instruktor képzését végeztem el, és lettem tagja az AIA nemzetközi hipnózis szervezetnek, mint nemzetközileg regisztrált hipnózis oktató.

C.Ht és egyéb minősítéseimet a National Board of Hypnosis Education and Certification nemzetközi szervezet, a National Guild of Hypnotists (NGH) nemzetközi szervezet, és a The International Medical and Dental Hypnotherapy Association nemzetközi szervezet ismeri el, és tartja nyilván.

Közel öt éve kezdtem el olyan új hipnózis technikák kidolgozását, melyek lényege, hogy a transzformációs technikáknál hatékonyabb és eredményesebb eljárás valósulhasson meg. Így jött létre az Inverse-terápia, és a Generációs-hívószó felkutatásának módszere. Ezt követően egy személyes tragédia hatására született meg a Paradox Pszichológia, mint önálló módszer, azon belül pedig a Kollektív Transzérzékelés technikája. Közel 5 éve oktatom a hipnózist, illetve a Paradox Pszichológiát.