AHHOZ, HOGY VÁLTOZZUNK, NEM A GONDOLATAINKAT KELL MEGVÁLTOZTATNI, HANEM A GONDOLKODÁST, MINT FOLYAMATOT KELL MEGÉRTENI

AZ ÖNTERÁPIA MŰVÉSZETE

AVAGY A PARADOX ELME PSZICHOLÓGIÁJA

 

       Felfigyeltél-e már arra az ellentmondásra, hogy miközben azt gondoljuk, hogy egy probléma megoldásához valamilyen külső segítségre van szükségünk, ennek ellenére az élet mindig kikényszeríti azt, hogy végül mi magunk találjuk meg a kiutat? Amikor az Önterápia Művészete tanfolyamot megalkottam, pontosan ennek az ellentmondásnak a feloldása mozgatott. Ugyanis az elmúlt 15 év terápiás tapasztalatai egyértelműen arra világítottak rá, hogy egy problémával küzdő ember számára a valódi segítség az, ha egy olyan szemlélet birtokába kerül, melynek segítségével bármilyen válságból képes önmaga felállni.

Az Önterápia Művészete tanfolyamon tehát egy olyan szemlélettel illetve önismereti gyakorlatokkal találkozhatsz, melyek egyrészt hiánypótlóak és egyedülállóak, másrészt pedig megadják azokat a szükséges támpontokat, amelyekre már bátran támaszkodhatsz, ha életed során nehézséggel találkozol. Azaz önmagad terapeutájává válhatsz. A kapu tehát előttünk, a kulcs pedig a kezünkben...

Az Önterápia művészete tanfolyam elsődleges célja, hogy képes legyél bármilyen élethelyzetben pontosan érzékelni azokat a mögöttes háttérfolyamatokat, melyek eddig láthatatlan módon befolyásolták cselekvéseidet. Ugyanis ez az egyetlen lehetőséged arra, hogy véget vess szorongásaidnak, félelmeidnek, és bizonytalanságaidnak. 

Az Önterápia művészete tanfolyamon tehát felfedezzük az emberi elme komplett folyamatműködését, hogy hétköznapjaid során felismerd majd annak trükkjeit és csapdáit. A különböző gyakorlatok segítségével pedig megszületik benned az akarat nélküli érzékelés képessége. Szakítunk az “értelmezés” és az “analízis” megszokott rendszerével, azaz nem magyarázatokat gyártunk, hanem elindulunk azon az úton, ami az egyetlen, és végleges megoldás. Ez pedig a megértés által létrejövő konstans felismerés…

 

 

BŐVEBBEN ITT OLVASHATSZ RÓLA

 

 

A nyolcnapos tanfolyam következő várható időpontja: 2017. május

A tanfolyamok szombat – vasárnap 10-től 18 óráig kerülnek megrendezésre.

A nyolcnapos tanfolyam díja : 85.000 Ft/fő.

A  tanfolyam maximális létszáma a hatékonyság végett: 12 fő

Jelentkezni a [email protected] email címen, illetve a 06-30-414-4412-es telefonszámon lehet.

 

 


 

A tanfolyam elméleti és gyakorlati tematikája szerzői jogvédelem alatt áll. A tanfolyamon elhangzottak bárminemű felhasználásához, másolásához, sokszorosításához, illetve adatfeldolgozó rendszerben való tárolásához és annak megosztásához írásbeli hozzájárulás szükséges. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.